Ruskindssko

Ruskindssko

Ruskind er en lædertype med en ”ru”, opkradset overflade. De har en slags “luv” på, og det er dette, der gør dem svære at holde rigtig pæne.

Rens af ruskindssko er derfor noget der kræver tid, specialprodukter og den rette teknik.

Rens af ruskindssko

Vi behandler russkindssko og -støvler individuelt. Især ruskindssko i naturfarve kan være en udfordring. Generelt er pletter og skjolder en udfordring.

Vores behandling indeholder, at vi først afrenser overfladen med en børste og med en blæsepistol. Derefter damper vi ruskindet og blødgør det for ikke at ødelægge strukturen. Herefter behandles de i hånden med specialmidler, typisk skum, som rengør skindet.

Vi tørrer herefter skoen og isætter en skoblok, der sørger for at skoen holder sin form.

Til sidst sprayer eller farver vi skoen, hvis der er behov for det. Vi anvender derefter en Crepe børste, der får skindet til at få sin ru overflade. Ruskindssko bliver altid imprægneret til sidst, så skidt og snavs afvises.

Hver sko er individuel og idet skind er et naturmateriale, er det med visse forbehold at vi renser disse sko. Der kan ikke gives garanti for at alle pletter kan fjernes og det må påregnes, at skoen ikke kan stå 100% som original.

Men Byens Rens har stor erfaring med rensning af ruskindssko og det er din sikkerhed for, at behandlingen vi giver den, er den bedste du kan få.

Rens af ruskindssko