Luksus sneakers

Luksus sneakers

Byens rens ordner også luksus sneakers.

Det er sneakers fra 1.000 kroner og op til mange tusind kroner.

Vi renser sneakers individuelt og manuelt ved traditionelt håndværk.

Sneakersmodeller

Vi har renset sneakers fra luksusmærker som Yeezy, Louis Vuitton, Celiné, Balengacia, Chanel, Alexander McQueen, Gienchi, Giuseppe Zanotti, Givenchy, Jimmy Choo, Christian Louboutin, Miu Miu, Mulberry, Yves Saint Laurent, Gucci, Armani, Adidas branded sneakers eller Nike’s Vapormax- eller Airmax modeller.

Sådan renser vi sneakers

Først afrenses skoene med luft og børste. Derefter damper vi typisk overfladen for at blødgøre den. Herefter behandler vi dine sneakers med en specialskum og rengør overfladen med forskellige børster. Det er en tidskrævende proces.

Skoen bliver fortsat rengjort ved at gentage processen med at fjerne skidt og snavs med luft, damp, skum og børster.

Når overfladen er ren, renser vi sålen med et specialprodukt, der får især hvide såler til at se ud som nye.

Skoen lufttørrer ved brug af en skoblok i cedertræ, der sikrer at skoen holder sin originale form.

Vær opmærksom inden du renser dine sneakers

Rens af sneakers – og især luksussneakers – er altid forbundet med en risiko for at skoene kan ændre karakter, når de renses. Sneakers er af meget forskellig art og især luksusmærker kan være skrøbelige og komplicerede at rense. De består af forskellige materialer på samme sko som kan udgøre en risiko for ændring af karakter. Det være sig en blanding af ruskind, læder, kunststof, samt kontrastfarver – sort/hvid, rød/gul osv.

Derfor laver vi altid en faglig vurdering om der er faktorer som gør, at vi med sikkerhed kan sige at en behandling ikke kan anbefales. Oftest vil vi kontakte dig for dialog omkring de faglige forbehold vi mener der skal tages.

Rens af sneakers