Rens af brudekjoler

Rens af brudekjoler

En brudekjole bærer ofte minder med sig fra en fantastisk og fortryllende aften. Du har brugt timevis på at udvælge den helt perfekte brudekjole, fået den skræddersyet til netop din krop, og ventet spændt på den dag, hvor du endelig har kunnet vise den frem. Brudekjoler er ofte designet i smukke og sarte materialer såsom silke, satin, blonder og perler. Derudover er mange brudekjoler udstyret med indbygget korset eller korsetstivere. Derfor er en nænsom og professionel rens af brudekjoler ofte påkrævet.

Manuelt rens af brudekjoler

Hos Byens Rens går vi ind for kvalitet. Vi er et traditionelt renseri, hvor alt gøres manuelt, og vi har stor erfaring med rens af brudekjoler. Rens af brudekjoler er en kompliceret sag. Det er afgørende, at det håndteres nænsomt og af de rette hænder. Vi anbefaler, at du hurtigst muligt efter brylluppet indleverer kjolen til os, hvis vi skal fjerne eventuelle pletter fra mad, spiritus eller jord. Derfor kan du også altid få fat på os 24 timer i døgnet.

Inden vi udvælger, hvilken type rens der skal bruges til din brudekjole, tager vi altid en individuel vurdering af kjolen. Vores rens af brudekjoler er nænsom, så vi sikrer, at du får en kjole retur, der er så god som ny. Vi leverer din brudekjole tilbage fra rens på kvalitetsbøjle og i en eksklusiv indpakning.