Vores Medarbejdere

Vores Medarbejdere

Nærværende handelsbetingelser er gældende for samtlige aftaler indgået med Byens Rens, medmindre er skriftligt og udtrykkeligt aftalt.

Ricky & Pia

Ejere

Ricky har de sidste 20 år arbejdet med salg og ledelse. Han har siden han var 13 år strøget sine egne skjorter og han elsker det stadig den dag idag. Dem der kender ham véd, at andre ikke må stryge hans skjorter og at han gør det på 1 minut og 28 sekunder. Ricky har brugt renserier i mange år og har blandt andet været på adskillige forretningsrejser, hvor der er gjort både gode og dårlige erfaringer med rens og vask. De bedste erfaringer har han fra udlandet og hans passion er nu at få skabt en kultur i Danmark hvor folk gør meget mere brug af rense- og vaskeservices. Han mener også at renserierne i Danmark selv har været med til at skabe den manglende kultur og derfor er det hans mission at gøre rens og vask tilgængeligt, nemt og økonomisk. Han er nostalgiker og elsker når den ældre generation går pænt klædt og når de fortæller historier om dengang man havde en strygerulle derhjemme. Ricky er selv involveret i produktion og kvalitetssikring, men hans primære virke er daglig ledelse, struktur og forretningsudvikling.

Yvonne Frederiksen

Renserimedarbejder

Yvonne har været hos os siden 2010. Yvonne er anerkendt af kunder og kollegaer som den skarpeste i Danmark til at rulle duge og lagner. Hun har et stort vingefang og rulle selv de bredeste og længste duge. Yvonne er altid i gang og kan producere som ingen andre. Hun er fynbo og inkarneret campist.

Sonja Ottosen

Renserimedarbejder

Sonja har arbejdet med rens og vask det meste af sit liv. Hun var med dengang der lå renseri nede i Vendersgade i Fredericia. Hun kan håndværket efter alle traditionelle foreskrifter. Sonja varetager til dagligt stryge- og finishopgaver på renseriet i Fredericia.

John Mølholt

Chauffør og Logistik

John har baggrund fra militæret og har blandt andet beskæftiget sig med webudvikling og mange andre ting. Han er ansvarlig for vores logistik i forhold til alt omkring hente- og bringeservice. John har en skarp hukommelse, udpræget struktur-gen og et muntert væsen, som man kun kan holde af. Hans indstilling er entreprenant og han er altid på udkig efter hvordan vi kan gøre tingene endnu bedre.