Vejle

Renserier i Vejle

Hos Byens Rens har vi fokus på at gøre det nemt for dig at få renset dit tøj på vores renserier i Vejle. Derfor kan du nemt komme forbi med dit rensetøj, hvor det passer dig bedst.

Alle renserier har mange års erfaring med rens af alle typer beklædning og tekstiler, og du kan derfor trygt aflevere dit rensetøj hos dit nærmeste renseri i Vejle. Vi gør en dyd ud af tilbyde dig godt traditionelt håndværk, hvilket er din garanti for tøjrens af højeste kvalitet. Kontakt dit nærmeste renseri nedenfor eller besøg et af vores renserier i Vejle og oplev hurtig og god service

Professionel rens i nærheden af dig i Vejle 

Pletter og skjolder på skjorter, bluser, kjoler eller møbler kan være svære at få af, og man kan i ren frustration skrubbe og skure i flere timer for at få stoffet rent igen. Spar dig selv for arbejdet og overlad dit tøj og tekstil til vores renserier i Vejle. Her får du altid den skarpeste ekspertviden inden for behandling af tøj og tekstil, og vi garanterer, at du får dit tøj eller møbelbetræk tilbage, som var det nyt. Hos Byens Rens ønsker vi at gøre renseri til en hverdagsting for danskerne, og derfor mener vi heller ikke, at rensning af tøj kun er tiltænkt jakkesæt og festkjoler. Hos os kan du aflevere alt slags tøj og tekstil, lige fra dine slips til møbelbetræk. 

I Vejle kan du finde fem indleveringssteder, hvor to er hos Tøjeksperten. Hos Byens Rens går vi ikke på kompromis med kvalitet, og derfor er vi ekstra stolte af vores samarbejde med netop Tøjeksperten. Her får du nemlig stor ekspertise og vejledning, når det kommer til god behandling af tøj og tekstil. 

Overlad trygt dit tøj og tekstil til os 

Hos Byens Rens behandler vi altid dit tøj og tekstil med respekt. Derfor bruger vi heller ikke industrimaskiner, og vores kyndige renserimedarbejdere klarer hele arbejdet med håndkraft. Så når du indleverer dit tøj til et af vores renserier i Vejle, pakker vi det nænsomt i poser af god kvalitet, så vi sørger for, at der ikke sker noget under transporten til vores renseri i Fredericia. Når det er ankommet, ser vores renserimedarbejdere dit tøj igennem for pletter for at være helt sikker på, at det specifikke materiale får den rigtige rens. Når du henter dit tøj igen, vil det altid være på kvalitetsbøjler i en flot indpakning – lige til at hænge i skabet.

Hos Byens Rens er der ingen begrænsning på hvilke materialer, du kan aflevere til rens. Mange materialer tåler ikke maskinvask, og det ville derfor være en god ide at overlevere dem til et professionelt renseri. Det er for eksempel materialer som ruskind, tøj med plissering, slips eller blazere med skulderpuder. Tjek derfor altid vaskeanvisningerne, inden du kaster dig ud i at rense og vaske dit tøj selv.

Renserierne i Vejle renser blandt andet: 

  • Gardiner 
  • Skjorter 
  • Slips 
  • Møbelbetræk 
  • Skind og pels 
  • Kjoler
  • Nederdele