Kolding

Renserier i Kolding

Søger du efter et renseri i Kolding, hvor du trygt og nemt kan aflevere dit rensetøj? Så finder du det her hos Byens Rens.

Hos vores renserier i Kolding er du altid sikret hurtig service, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder rens af alle typer beklædning og tekstiler på god traditionel vis, så du trygt kan aflevere dit rensetøj hos et af vores renserier.

Kom forbi med dit rensetøj hos Tøjeksperten i Kolding Storcenter, Mr. Hübner eller et af de øvrige renserier i Kolding. Vi står klar til at tage imod dit tøj eller andre tekstiler, hvor det passer dig bedst.

I Kolding er der altid en mulighed for tøjrens tæt på dig 

Har du modtaget en invitation til en rund fødselsdag eller et kobberbryllup, og hænger kjolen, blazeren eller skjorten i skabet helt krøllet og plettet, fra sidste gang det var i brug? Så indlever det hos et af vores renserier i Kolding, der på kun 3-4 dage har dit tøj pænt og rent, så du er klar til at indtage festen i de fineste klæder.  Byens Rens er kendt som det bedste renseri i Kolding.

Tidligere havde Kolding flere rigtige renserier, såsom Renseriet.com på C F Tietgensvej og Renseriet i Adelgade. Byens Rens har overtaget aktiviteterne og tilbyder nu kunder i Kolding at have hele 4 gode indleveringssteder. Især Mr. Hübner i Kolding midtby er kendt for professionel service. Derudover tager Tøjeksperten og Wagner i Kolding Storcenter og midtbyen også imod rensetøj for Byens Rens. Derfor kan vi garantere, at du får den bedste behandling og ekspertise med på vejen, når du indleverer dit tøj til rens hos os. Har du spørgsmål til renseprocessen eller blot til råd og tips om dit jakkesæt eller andet, kan ekspedienterne i de respektive butikker altid hjælpe dig godt på vej. 

Send alt dit tøj til rens 

Mange materialer kan selvfølgelig sagtens klare en vask i maskine, men ved du hvilke materialer og tekstiler, der har bedst af en professionel rens? Du har sikkert en masse ting i skabet, der fejlagtigt kommer i vaskemaskinen, og det er ærgerligt. Har du for eksempel tøj i ruskind, slips, blazere med skulderpuder eller tøj med plissering, er det blot nogle af tingene du altid bør sende på renseri. Tjek altid anvisningerne på mærket i hvert stykke af dit tøj, så er du helt sikker på, at dit tøj får den bedste behandling. 

Vi modtager blandt andet følgende ting til tøjrens i Kolding:

  • Bukser 
  • T-shirts 
  • Tæpper
  • Topmadrasbetræk 
  • Sengetøj 
  • Duge
  • Trøjer og bluser 
  • Kjoler 

Renseri i Kolding af højeste kvalitet

Når du afleverer dit tøj til rens hos de kompetente medarbejdere i Mr. Hübner, Tøjeksperten eller Wagner i Kolding, bliver det transporteret videre til vores renseri i Fredericia. Renseriet i Fredericia er vi stolte af at kalde Europas mest moderne renseri. Alle vores renserimedarbejdere har nemlig skrædderbaggrund og udfører alt arbejdet med håndkraft.. Det gør vi for at give dig den bedste oplevelse med en rens hos os.

Forlæng levetiden af din blazer 

En blazer kan være svær at håndtere selv, da den ofte bliver krøllet og mister sin form efter en maskinvask. Hos Byens Rens garanterer vi, at din blazer kommer igennem den helt rigtige renseproces. Vi både pletbehandler og specialbehandler blazeren, så vi sørger for at den ikke krymper eller mister dens struktur. Hos Byens Rens skiller vi os ud fra andre renserier. Det gør vi fordi, vi altid presser din blazer i hånden og damper den på markedets bedste dampdukke. Når du får din blazer tilbage, kommer den på gode bøjler i en flot indpakning – lige til at hænge i skabet.