Sønderborg

Renserier i Sønderborg

Søger du et renseri i Sønderborg, der tilbyder rens af alle typer beklædning og tekstiler? Det er netop, hvad vores renserier i Sønderborg gør. Vi håndterer alle former for rensetøj og vasketøj og tilbyder altid hurtig service.

Vi bestræber os på at gøre det trygt og nemt for dig at få hjælp til dit rensetøj. Derfor giver vi dig mulighed for at aflevere rensetøjet ved det renseri, der passer dig bedst. Uanset hvilket af vores renserier du vælger, vil du altid opleve god kvalitet og hurtig service.

Byens Rens: Anerkendt renseri i nærheden af dig i Sønderborg 

Vi er et renseri med en vision om at få danskernes øjne op for, hvor nemt det er at sende sit tøj til rens. I dag er det manges opfattelse, at en professionel rens kun er til fine arbejdsskjorter, jakkesæt, brudekjoler og selskabskjoler. Men sådan er det ikke hos renserierne i Sønderborg. Her kan du aflevere dit helt almindelige vasketøj og dit selskabstøj, og der behøver ikke være nogen anden grund, end at du ikke selv havde tid eller lyst til at vaske det. Hvis du dog skulle være så uheldig, at du er nødt til at sende din skjorte eller kjole til rens, fordi du har fået en stor kaffe- eller rødvinsplet på, så klarer vi nemt det, og efter 3-4 dage kan du igen hente dit tøj hos et renseri i Sønderborg – uden pletter. 

 

Vi ønsker at gøre vores kunders hverdag så nem og afslappende som muligt, og med vores ekspertviden nyder vi at gå renseprocessen af forskellige tekstiler igennem igen og igen, så vi altid får det bedste resultat. Derfor kan du trygt overlade dit rensetøj til os, da vi holder nøje øje med, om rensningen bliver udført korrekt. 

Hvilket tekstil og tøj kan jeg aflevere hos renserierne i Sønderborg? 

Du finder vores renserier to steder i Sønderborg, hos Tøjeksperten og Dagli’Brugsen. På den måde er det muligt for dig at indlevere dit rensetøj det sted, som passer dig bedst. Renserierne i Sønderborg tager imod mange forskellige tekstiler og tøj. Du kan for eksempel også indlevere dit tæppe, hvis det er nødvendigt at fjerne lugt eller pletter fra det. Når du indleverer dit rensetøj, tager vi det med til Fredericia, hvor vores kyndige medarbejdere klarer hele rensningen i hånden. Hos Byens Rens ønsker vi nemlig, at give vores kunder den bedste oplevelse med en professionel rens, og det mener vi kun er muligt, når vi har fuld overblik og opsyn med, hvordan rensningen foregår. Vores medarbejdere har alle en skrædderbaggrund, og derfor besidder de også ekspertviden om forskellige tekstiler og rensemetoder, som kan fjerne pletter, lugt og få dit tøj eller møbelbetræk til at fremstå, som nyt igen. 

 

Vores renserier i Sønderborg håndterer blandt andet:

  • Møbelbetræk
  • Sengetøj
  • Sko
  • Jakker og frakker 
  • Jakkesæt 
  • Skjorter 
  • Pels og skind
  • Kjoler