Aalborg

Renserier i Aalborg

Byens Rens: Dit anerkendte renseri i Aalborg

Har du haft en sjov aften i Jomfru Ane Gade eller hopper du i en skjorte og cykler langs havnen hver eneste dag og kan du ikke komme af med pletter og misfarvninger? Overlad dit yndlingstøj eller tekstil til et af vores renserier i Aalborg og lad dem give dig følelsen af at få et helt nyt sæt tøj tilbage. Hos Byens Rens er vi klar over, at man med en travl hverdag med skæve arbejdstider, børnepasning og fritidsaktiviteter ikke får tid til at gøre en ekstra indsats for at rense og vaske sit tøj.

Så hvorfor ikke overlade dit tøj til et renseri i Aalborg, hvor kvalitet og skånsom håndtering er nogle af kerneværdierne. I Aalborg finder du vores renseri hos blandt andet Tøjeksperten og Wagner, som er specialister i kvalitetstøj og besidder ekspertise om blandt andet jakkesæt.

Renserier for alle 

Vores renserier i Aalborg leverer altid service af højeste kvalitet og stræber efter at give alle kunder en eksklusiv og luksuriøs oplevelse, uden at det koster dig en masse penge. Vores Aalborg-renserier ønsker at gøre op med forestillingen om, at et renseri kun er for finere sæt tøj som brudekjoler og jakkesæt. Hos Byens Rens er det ikke tilfældet, og har du brug for rens af din hverdagsskjorte eller yndlingsdug, så håndterer vores fem renserier i Aalborg dit tøj og dine tekstiler med største omhu. 

 

Når du indleverer dit tøj og tekstil hos vores renserier i Aalborg, transporterer vi det til vores centrale renseri i Fredericia, der er europas mest moderne. Vi sørger altid for at håndtere dit tøj og dine tekstiler med omhyggelighed, og det vil derfor altid blive pakket nænsomt i dragtposer under transport. På renseriet renser vi alt dit tøj med håndkraft og undgår automatiserede industrimaskiner, så vores dygtige medarbejdere kan sikre, at du får dit tøj eller tekstil tilbage i bedste stand.  

Vores Aalborg renserier tager blandt andet imod: 

 • Trøjer
 • Bluser 
 • Skind og pels 
 • Sko 
 • Jakker 
 • Frakker
 • Kjoler
 • Blazere
 • Slips 
 • Tæpper
 • Møbelbetræk

 

Forny dine kjolers liv 

Mange kvinder har garderoben fyldt med kjoler, og måske endda en til hver anledning: hverdagskjoler, festkjoler, sommerkjoler og mange flere. Hvorfor ikke passe ekstra godt på dem, så de altid er klar til livets små og store begivenheder? De fleste kjoler er lavet i skrøbelige materialer, der ikke tåler en tur i vaskemaskinen, og du kan ende med kjoler, der bliver slemt elektriske og ubehagelige at have på. Også de meget moderne materialer som velour og fløjl kan kræve ekstra skånsom behandling, så de ikke bliver ødelagte eller mister farven. 

 

Vores renseri i Aalborg er eksperter i at håndtere forskellige materialer, og du kan altid være sikker på, at dine kjoler får fornyet liv i vores hænder, så stoffet igen føles blødt og lækkert mod din hud. Hos Byens Rens, renser vi dine kjoler for kun 239 kroner, og når du afhenter dine kjoler hos vores renserier i Aalborg, får du dem i en luksuriøs indpakning på kvalitetsbøjler, så de er lige til at hænge ind i skabet.