Silkeborg

Renserier i Silkeborg

Har du brug for hjælp til tøjrens eller vask af andre tekstiler? Hos Byens Rens finder du de bedste renserier i Silkeborg, hvor du hurtigt og nemt kan få renset dit tøj.

Find dit nærmeste renseri i Silkeborg herunder og aflever trygt dit rensetøj, hvor det passer dig bedst.

Hos renserierne i Silkeborg er dit tøj og tekstil i trygge hænder 

Har du været vært for en dejlig middag, der desværre har afgivet rødvinspletter på dugen, eller har børnene hygget sig og efterladt nutellapletter i sofaen? Vi forstår godt, at du ikke har tiden til at skrubbe og rense – og vi gør glædeligt arbejdet for dig. Vores renserier i Silkeborg elsker at forlænge vores kunders tøj og tekstilers levetid, så de ad flere omgange kan klare liv og glade dage og et par fedtede fingre. Hos Byens rens har vi stor kompetence inden for rens af en lang række materialer, og med en tøjrens i Silkeborg er du sikret en eksklusiv og professionel håndtering af dit tøj og tekstil.

Eksperter i rens af duge 

Hos Byens Rens har vi mange års erfaring i at rense duge. Renserierne i Silkeborg sørger altid for, at du får dine duge tilbage i den helt korrekte struktur og stivelse, så du nemt kan lægge dem på bordet og dække pænt op til det næste sjove middagsselskab. Dine duge rulles altid, mens de stadig er våde, så vi sikrer, at din dug presses helt korrekt. Når du afhenter dine duge hos et af renserierne i Silkeborg, er de flot pakket ind i kvalitetspapir og med de karakteristiske mågevingepressefolder.

Renserierne i Silkeborg tager blandt andet også imod: 

 • Skjorter 
 • Selskabstøj
 • Vasketøj 
 • Dyner 
 • Voksiposer 
 • Sko 
 • Skind og pels 
 • Kjoler 
 • Blazere 
 • Trøjer og bluser 
 • Sengetøj 

 

Forkæl dig selv 

Hos Byens Rens er vores mission at gøre renseri til en fast del af hverdagen. Mange har den opfattelse, at en rens ikke kan betale sig, og at man ligeså nemt kan rense og vaske alt sit tøj hjemme. Det kan du også sagtens med en stor del af dit tøj og tekstil, men nogle materialer kræver ekstra pleje, og tåler ikke maskinvask. Har du for eksempel en lækker silkeskjorte eller kashmirsweater, så kast dig endelig ikke ud i at rense og vaske dem derhjemme. Vores renserier i Silkeborg har stor erfaring med rens, og de håndterer altid dit tøj og tekstil med forsigtighed, så du får følelsen af en ny skjorte eller sweater, når du afhenter. 

 

Afleverer du dit tøj hos et renseri i Silkeborg, fragter vi det til vores renseri i Fredericia, som håndterer alt vores rensetøj. Vi pakker altid dit tøj og tekstil i dragtposer, så det ikke beskadiges under transport. Hos Byens rens har vi ingen industrimaskiner, og alle vores renserimedarbejdere håndterer derfor dit tøj med håndkraft. Det gør vi for at sikre, at dit tøj og tekstil altid behandles nænsomt, så vi indfrier de forventninger, du har til os om håndteringen af dit kvalitetstøj og tekstil. 

 

Bliv klar til næste fest med rens af din smoking

Når vores renserier i Silkeborg får indleveret en smoking, er det en stor process at få den renset og klar til, at du kan iføre dig den igen. En smoking er ikke allemandseje, og de fleste har kun én til de helt specielle begivenheder. Derfor ved vi, at en smoking er tøj af høj kvalitet, og vi håndterer den altid med stor respekt og rolige hænder.

 

Renserierne har en helt særlig tilgang til rens af en smoking, og når den først ankommer til en af vores renserier i Silkeborg, sendes den videre for at blive gennemgået for pletter. Det gør vi, fordi vi ved, at en smoking ofte har pletter efter mad og vin. Efterfølgende vil vores renserimedarbejdere altid forbehandle stoffet og derefter pletbehandle. Når du afhenter din smoking hos et af vores renserier i Silkeborg, er den presset og strøget – lige til at hænge ind i skabet.