Randers

Renserier i Randers

Søger du efter et renseri i Randers, hvor du nemt og trygt kan aflevere dit rensetøj? Så er du landet det rette sted. Vi tilbyder rens af alle typer beklædning og tekstiler og sikrer dig godt traditionelt håndværk samt hurtig levering.

Du finder vores renserier i Tøjeksperten inde midt i Randers og Tøjeksperten i Randers Storcenter. På den måde kan du nemt aflevere dit rensetøj, hvor det passer dig bedst.

Kontakt vores renserier nedenfor for at høre nærmere, eller kom forbi med dit rensetøj hos dit nærmeste renseri i Randers.

Dit tøj er i trygge hænder hos renserierne i Randers 

Vi kender godt det med, at man ikke lige får renset eller vasket jakkesættet eller den fine kjole efter festen, og det blot bliver hængt beskidt og plettet tilbage i skabet – for man skal alligevel ikke bruge det igen før om noget tid. Lige pludselig står man dog i en situation, der kræver et jakkesæt eller en festkjole, og så har man ikke noget, som er pænt og rent. Det problem støder du ikke på med vores renserier i Randers. De overtager nemlig meget gerne dit rensetøj lige efter festen, så det hænger klar i skabet til næste gang, du skal bruge det. Uden at du behøver gøre andet end at bringe og hente rensetøjet.  

Professionel rensning af tøj i Randers 

Med hele fem indleveringssteder i Randers garanterer vi, at du altid kan finde et renseri tæt på dig. I Randers finder du nemlig vores renserier hos både Tøjeksperten, Dagli’brugsen og NærKøb. Når du afleverer dit rensetøj hos et af vores renserier i Randers, transporterer vi tøjet til vores renseri i Fredericia. Her vil dit tøj blive behandlet efter dets vaskeanvisninger og blive pletbehandlet, hvis det er nødvendigt. Byens Rens renser alt tøj og tekstil med håndkraft, og vi gør derfor ikke brug af store industrimaskiner. Det gør vi, fordi vores renserimedarbejdere er specialister i rensning af tøj, og vi ønsker at holde godt opsyn med, at dit tøj og tekstil bliver behandlet korrekt.

 

Vi ønsker at gøre op med forestillingen om, at en rens er forbeholdt det fineste tøj, du ejer. Derfor kan du sagtens aflevere alt dit vasketøj til vores renserier i Randers. En professionel rens er en service, der er til for at gøre din hverdag nemmere, og i dag er det altså så nemt, at du kan aflevere rensetøjet samme sted, som du handler ind. Mange laver også den fejl at vaske alt deres tøj i vaskemaskinen, men faktisk er der en del tøj, der slet ikke kan tåle at komme i vaskemaskinen. Har du for eksempel tøj med plissering, en blazer med skulderpuder og tekstil i ruskind, bør du altid sende det til rens hos et af renserierne i Randers. Er du i det mindste i tvivl, om hvordan du skal håndtere en vask af dit tøj, kan du altid sende det til en professionel rens. På den måde er du sikker på, at rensningen af dit tøj bliver udført korrekt.