Hobro

Renserier i Hobro

Byens Rens: Dit eksklusive renseri i Hobro 

Der er mange hverdagssituationer, der kan give pletter og skjolder på tøjet. Det kan være en kaffe- eller rødvinsplet på skjorten eller en græsplet på et par jeans. Fælles for pletter er, at de er svære at få væk, og så er det også tidskrævende at skrubbe og skure. Måske skal skjorten eller bukserne endda have flere ture i vaskemaskinen, før at du kan se en forskel – og så er pletten alligevel ikke helt væk. Det er ærligt talt rigtig irriterende, og for mange ender det med, at de smider tøjet ud. Det er dog ikke nødvendigt, da du altid kan aflevere dit tøj hos et af vores renserier i Hobro, som med garanti kan få pletten væk. 

 

Når du afleverer dit rensetøj til et af vores renserier i Hobro, tager vi det med til vores renseri i Fredericia, som håndterer tøjet med største omhu. Når vi kører med dit tøj, er det altid pakket i dragtposer for den mest skånsomme transportering. Vi ønsker at give vores kunder en luksuriøs og professionel tøjrensning, og derfor gør vi alt arbejdet i hånden. Det betyder, at du ikke finder industrimaskiner på vores renseri, da vi på den måde bedre kan holde opsyn med, at dit tøj får den korrekte behandling. Alle vores medarbejdere har en skrædderbaggrund, og det betyder, at de besidder ekspertviden om alle de tekstiler og materialer, de renser. Vælger du et renseri i Hobro, behøver du derfor ikke at være bekymret for, at vi udfører rensningen af dit tøj forkert.

 

Rens af tøj fra et af renserierne i Hobro tager ikke mere end 3-4 dage, og når du får dit tøj tilbage, vil det altid være pakket i en eksklusiv indpakning på lækre kvalitetsbøjler, så du blot skal hænge tøjet i skabet.