Herning

Renserier i Herning

Hos Byens Rens finder du de bedste renserier i Herning, som hjælper dig med effektiv tøjrens til gode priser. Vi tilbyder godt traditionelt håndværk og rens af alle typer beklædning og tekstiler hos dit nærmeste renseri.

Uanset om du afleverer dit rensetøj hos Tøjeksperten inde midt i Herning eller hos Wagner i Herning Storcenter, kan du være sikker på at opleve tøjrens af den bedste kvalitet. Besøg os hos dit nærmeste renseri i Herning. Vi tilbyder altid gode priser, hurtig levering og den bedste service.

Byens Rens: Dit professionelle renseri i Herning 

Har dine unger leget og hygget i haven, og har det givet store grønne græspletter på deres fine tøj? Hos Byens Rens ved vi, at vasketøjet nok ikke står øverst på listen af yndlingsbeskæftigelser, og derfor overtager vi gerne arbejdet for dig. Vi nyder nemlig at have glade kunder i tøj, der altid ser godt og rent ud. Så når du indleverer dit tøj hos et af vores renserier i Herning, garanterer vi, at de gør alt for både at forlænge levetiden på dit tøj og fjerne pletter og skjolder, så tøjet var som nyt. 

 

Overlad din tøjrens til renserierne i Herning 

Hos Byens Rens er vi bekendte med, at mange synes, at rens er forbeholdt finere tøj, som en konfirmationskjole eller et jakkesæt. Det er ikke tilfældet hos Byens Rens. Vi ønsker at gøre tøjrens til en mere integreret del af danskernes hverdag. Og hvorfor bruge tid og energi på at rense dumme pletter, der sikkert ikke engang kan gå af i vaskemaskinen, når vores renseri i Herning kan gøre det for dig?

 

Når du næste gang indleverer dit tøj hos et af vores afhentningssteder i Herning, fragter vi det til vores renseri i Fredericia. Her overtager vores kyndige renserimedarbejdere tøjet, der altid håndterer materialerne med rolige hænder. Hos Byens Rens bruger vi nemlig kun håndkraft, og undgår alt, hvad der hedder industrimaskiner. Det gør vi for, at give dig den bedste rens, så du får tøj tilbage, der er i den bedst tænkelige stand. 

I Herning kan du blandt andet aflevere følgende tekstiler til tøjrens: 

  • Skind 
  • Pels 
  • Trøjer og bluser 
  • Brude- og konfirmationskjoler
  • Nederdele
  • Bukser
  • Striktrøjer