Odense

Renserier i Odense

Leder du efter et renseri i Odense, hvor du hurtigt og effektivt kan få renset tøj og andre tekstiler? Hos Byens Rens tilbyder vi tøjrens af højeste kvalitet i Tøjeksperten i Odense C samt Tøjeksperten og Wagner i Rosengårdscenteret.

Uanset hvilket af nedenstående renserier i Odense du vælger, bliver du altid mødt af et venligt personale, som vil gøre alt for at sikre dig den bedste og hurtigste service.

Kontakt dit nærmeste renseri i Odense eller kom forbi med dit rensetøj, hvor det passer dig bedst.

I Odense er der altid et renseri i nærheden af dig

Er du inviteret til bryllup, konfirmation eller forretningsmiddag, og har du ikke lige fået renset kjolen eller skjorten fra sidst? Hos Byens Rens ved vi, at det kan være svært at få tid til at passe godt på sit tøj i en travl hverdag, og rens er måske ikke det, der står øverst på listen af gøremål. Når alt kommer til alt, siger det tøj, du går i, meget om, hvem du er. Så hvorfor ikke passe ekstra godt på det. Med indleveringssteder i hele Danmark er Byens Rens et af de mest pålidelige renserier. Og med hele otte renserier i Odense, kan du altid finde et renseri tæt på dig og hurtigt blive klar til festen – helt uden at røre en finger.

 

Alt kan få brug for en rens

Hvis du ønsker tøjrens i Odense, kan vi altid hjælpe dig med at holde dit tøj rent og professionelt, og vi kan også hjælpe dig med at bevare det sengetøj, du bruger derhjemme. 

 

Du kan sende alt dit tøj og tekstil til rens, men noget egner sig selvfølgelig også til en tur i vaskemaskinen derhjemme. Håndvask og skånsomme vaskeprogrammer er dog ikke tilstrækkelige til at vaske særlige stoffer. Og hvis du har en kjole, skjorte eller andet, du er særlig glad for, så kan du trygt overlevere den til et af vores kompetente renserier i Odense. På den måde er du sikker på, at intet går galt, og du kan bevæge dig selvsikkert i tøjet igen og igen.

 

Hvad skal jeg sende på renseri? 

Alt, der er lavet af viskose, polyamid, genstande med plissering, tøj som slips og blazere med skulderpuder, ruskind og ikke-vaskbart læder, betragtes alle som genstande, der kun må vaskes på renseri. I ethvert stykke tøj og tekstil kan du tjekke vaskeanvisningerne på mærket, der er syet ind i stoffet. Det er vigtigt at følge anvisningerne for at bevare kvaliteten og pasformen af stoffet. Derfor bør du aldrig være en vovehals og vaske et stykke tøj eller stof selv, hvis mærket viser en skål med vand med et kryds over. Det betyder, at stoffet ikke tåler maskinvask, og du bør derfor altid lade et renseri håndtere tøjet.
 

Hos et renseri i Odense kan du blandt andet indlevere: 

 • Jakker og frakker
 • Selskabstøj 
 • Skjorter 
 • Kjoler 
 • Skind 
 • Pels 
 • Trøjer og bluser 
 • Duge 
 • Gardiner
 • Tæpper
 • Sko
 • Sengetøj og topmadrasbetræk 

 

Renseri i Odense med kompromisløs kvalitet 

Indleverer du dit tøj hos et af vores renserier i Odense, fragter vi dit tøj sikkert og skånsomt til vores centrale renseri i Fredericia, der er det mest moderne i Europa. Hos Byens Rens leverer vi kun kvalitetsrens, og vi renser derfor alt dit tøj manuelt. Vores strygefolk har alle sammen skrædderbaggrund og forstår sig både på tøjstruktur og metervarer. Du kan derfor have tillid til, at vi ved hvad vi laver. Når du indleverer dit tøj hos et renseri i Odense, kan du altid være sikker på at få din skjorte, kjole eller andet tilbage, som var den ny. 

 

I Odense har vi sørget for, at vores otte renserier er fordelt ud over byen. Så hvad end du befinder dig i Odense C eller Odense SV, kan du finde et renseri, der vil passe godt på dit tøj.

 

Giv dine skjorter nyt liv 

Hvad end du trækker i en skjorte hver dag på dit arbejde, eller når du skal til middag eller fest, vil en skjorte altid være en finere beklædning. Skjorter kan dog hurtigt miste farven, miste pasformen og se triste og ujævne ud i stoffet, hvis du ikke behandler dem med omhu. Hvis du gang på gang giver dine skjorter en tur i vaskemaskinen, mister de hurtigt deres eksklusivitet og bliver måske en skjorte, du ikke har lyst til at tage på på arbejde eller til fest. 

 

Alle vores renserier i Odense er eksperter i tøj og kan nemt og billigt hjælpe dig med at holde elegancen og kvaliteten ved lige i dine skjorter. For kun 98 kroner renser og stryger vi fem af dine skjorter, så du altid kan gå på arbejde eller til fest i de fineste tekstiler uden at skulle bekymre dig om hverken pletter eller slid.